ich-zapfe

Slangeklemme - 1 øre til NW 7 mm, galvaniseret


Varenummer 452599

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 2.31
DKK 1.79 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Slangeklemme - 1 øre til NW 7 mm, galvaniseret

Optimer sikkerheden i dine catering- eller barvirksomheder takket være 1-ørs slangeklemme til NW7mm galvaniseret. Slangeklemmen sikrer en sikker tilslutning af dine slanger og giver dig mulighed for at fokusere på fremragende servicekvalitet og tilfredse gæster. Den solide konstruktion og galvanisering gør denne slangeklemme særlig holdbar og pålidelig.

De fremragende funktioner i detaljer:

  • Galvaniseret version: Vores produkt er sikkert mod korrosion og slid takket være dets højkvalitets galvanisering. Dette sikrer en lang levetid og maksimal pålidelighed.
  • Mængde: Hver ordre inkluderer en enkelt slangeklemme, så du får præcis den mængde, du har brug for til dine applikationer.
  • Velegnet til slanger med en NW 7 mm bredde og 12 mm - 14 mm diameter: Universelt anvendelig til forskellige slangestørrelser og typer, hvilket giver maksimal fleksibilitet.
  • Holdbarhed, robusthed og pålidelighed: Takket være sin solide konstruktion er produktet særligt robust og designet til at sikre maksimal sikkerhed selv under krævende forhold.

Denne slangeklemme er ideel til professionelle anvendelser - fra stik til ølledninger og andre områder, hvor en sikker slangeforbindelse er afgørende. Holdbarheden og pålideligheden gør dette produkt til den perfekte investering i sikkerheden ved din catering- eller bardrift.

Stol på den høje kvalitet af 1-ørs slangeklemme til NW7mm galvaniseret for at sikre, at dine slanger altid er forbundet sikkert og effektivt. Bestil nu og se selv, hvordan dine slangeforbindelser straks vil blive forbedret!

Vare-ID 452599
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Indhold 1 stykke
Vaegt 5 g
Nettovaegt 5 g
Dimensioner 5×5×5mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: